Zaalverhuur

Onze kerkzaal en bijbehorend verenigingsgebouw ‘t Anker zijn voor verhuur beschikbaar.

In onze kerkzaal kunnen diensten, concerten e.d. worden georganiseerd. De kerkzaal beschikt over 400-600 zitplaatsen afhankelijk van waar het voor wordt gebruikt.
Het verenigingsgebouw ‘t Anker bevind zich achter de kerk en is een multifunctioneel gebouw met zalen voor velerlei doeleinden.
De zalen verschillen in grootte en zijn middels flexibele afscheidingswanden naar behoefte in te delen.
Er kunnen vergaderingen worden gehouden, repetities voor koren etc., recepties, feestjes, etc.
Daarbij kan ook de catering naar wens worden verzorgd.

Voor meer info of reserveringen kunt u contact opnemen met de koster van de kerk Lukas Vogelzang (06-19740077 of koster@gkvhoogkerk.nl)