Positie in Hoogkerk

Als gemeente willen we een duidelijk zichtbare gemeenschap zijn binnen het dorp Hoogkerk en de wijken Reitdiep en Gravenburg. Daarom organiseren we themadiensten, die laagdrempelig toegankelijk zijn voor gemeenteleden en hun buren. Houd de agenda van diensten in de gaten om bij de eerstvolgende aanwezig te kunnen zijn. Daarom organiseren we jaarlijks een ‘Op weg’ cursus (Emmaüscursus) voor wie kennis wil maken met het christelijk geloof. Daarom organiseren in de zomervakantie sport en spel onder de vlag van ‘Athletes in Action‘. Daarom nodigen we onze omgeving uit voor de bid- en dankdagen in maart, respectievelijk november via de Westerkrant. Daarom organiseren we sing-ins in de kerk en nemen we deel aan (marktkraam) evangelisatie in Groningen. Ook ondersteunen we op incidentele basis projecten die door de interkerkelijke commissie in Gravenburg georganiseerd worden.